Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor

1. KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor
Piliscsaba, 2020. október 22–25.

 

Idei mottónk: Maharadzsa kincse
Korosztály: 2020/21-es tanévben 5–12. osztályosok

 

 

A KÖSZI idén ősszel egy egészen újfajta táborral készül minden kalandra éhes 5-12. osztályos fiatal számára.

Te is szeretsz csapatban dolgozni, és rejtélyeket megfejteni? Vállalnád, hogy közösen végrehajtotok egy titkos küldetést? Elkalandoznál messzi tájakra is képzeletben? Nem riadsz vissza semmilyen kihívástól – amit a barátaiddal együtt teljesítetek?

Sok titokkal, élő szerepjátékkal, izgalmas karakterekkel, folytonos kihívásokkal vár Téged az új KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor. Ha mind összefogunk, talán sikerül teljesíteni a küldetést egy jó ügy érdekében!

A KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor a fantázia világába kalauzolja a fiatalokat, miközben megmozgatja az agyukat és a testüket is, nem utolsó sorban pedig megmutatja az összefogás, a kooperáció erejét. Miközben számos készséget fejleszt, mint a kreativitást, a problémamegoldó és a kommunikációs készséget, kiváló szórakozást nyújt, s lehetőséget teremt a tartalmas kikapcsolódásra az őszi szünetben is. Felkészült, szívvel-lélekkel dolgozó önkénteseink szeretettel várnak minden fiatalt, aki valaha titkos küldetésekről ábrándozott.

 

A KÖSZI Titkos küldetés expedíciós tábor kapcsolattartója:

Pap Eszter
operatív és közösségi koordinátor
+36 20 361 7056
koszi@koszi.net