Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

19. KÖSZI Nyomkereső detektívtábor-Kamasz (2.) turnus


Piliscsaba, 2020. augusztus 9–15.

 

Idei mottónk: A siker foglyai
Korosztály: 2019/20-as tanévben 7–12. osztályosok

 

Egy hírességeknek szóló hétvégén 8 közismert ember találkozik: van közöttük popsztár, ismert politikus, nagy utazó, sikeres chef. Ám hiba csúszik a számításba, és rövidesen csörög a telefon a rendőrségen… A KÖSZI Nyomkereső táborai olyan fiatal nyomozókat keresnek, akik segítenek fényt deríteni az igazságra, miközben egy fantasztikus nyári hetet töltenek el! Neked és kis csapatodnak vajon sikerülne megtalálni a megoldást? A nyomozáson túl vetélkedők, játékok, kirándulás, buli, éjszakai túra és nagy beszélgetések várnak, hogy felejthetetlen élményben legyen részed!

Szeretnéd egy nyári hétre hátrahagyni a gondjaidat, és egy rejtély kellős közepébe csöppenni, amit új barátaiddal közösen kell megfejtenetek? Szabadulós játék, logikai fejtörők, helyszínelés, szerepjáték és más vetélkedők során pallérozhatod eszed és kreativitásod, miközben egy megértő és családias közösségben élvezheted a nyarat! Garantáltan új barátokra és közösségre találsz, és bátorsággal, hittel, önbizalommal feltöltődve térsz majd haza!

A KÖSZI Nyomkereső detektívtáboraiban élvezetes szerepjátékot és izgalmas csapatmunkát kínálunk, miközben észrevétlenül fejlesztjük a fiatalok kulcskompetenciáit: a logikus gondolkodást, az érveléstechnikát, a kreativitást és a szociális készségeket. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük. Fontos számunkra, hogy a táborozók között jó közösség alakuljon ki, megtanulják egymást támogatni, segíteni

 

A KÖSZI Nyomkereső detektívtábor – Kamasz turnus kapcsolattartója:


Szentkatolnay Miklós
operatív és közösségi koordinátor
+36 20 361 7056
koszi@koszi.net