Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Alsómocsolád-Kölyök Fészek Erdei Iskola-Diákszálló

   

 

Alsómocsolád a Hét Patak Gyöngye Natúrpark szívében, Baranya megye északi csücskében, erdők és tavak ölelésében fekszik. A kitűnő természeti adottságokkal rendelkező kistelepülés, - az élővilág sokszínűségét biodiverzitás díjakkal elismerve-, számos látnivalóval, érdekes és ismeretterjesztő programmal, szálláslehetőséggel és szíves vendégszeretettel várja az ideérkezőket.

A Kölyök-Fészek Erdei Iskola minősített modulokkal rendelkezik, melyek gyakorlati tapasztalással segítik és egészítik ki a tanulók iskolában megszerzett tudását. A diákok megismerhetik és tanulmányozhatják az erdők és vizek élővilágát, az erdőben való tájékozódást, a fűszer-, és gyógynövények hasznosságát és értékét mindennapi életünkben, a hulladékkezelés és a fenntarthatóság fontosságát. Nagy teljesítményű, kitűnő optikájú csillagászati távcső segítségével felfedezhetik a világűrt.

Nálunk bőven van program, mellyel érdekessé és izgalmassá tehető akár az egynapos kirándulás, akár egy egész hetes tábor!

·         Diákszálló:3 db emeletes ágyakkal felszerelt, 10, 16 és 18 fős összkomfortos hálóhely. Szobánként külön vizesblokk. Kényelmes, világos, TV-vel és hűtőszekrénnyel felszerelt- társalgó.

Árak:        

1 éjszaka: 3.800,- Ft/fő

2 vagy annál több éjszaka: 3.300,- Ft/fő

·         Vendégház tetőtér: 8 db szoba, 32+10 férőhellyel. Minden szoba fürdőszobás, 2 db emeletes ággyal, hűtőszekrény, televízió felszereltséggel. Szükség esetén még 1-1 pótmatrac is betehető.

Árak:   

1 éjszaka: 5.000,- Ft/fő/éj

2 vagy annál több éjszaka: 4.500,- Ft/fő/éj

 

 

   

 

 

Szobafoglalás és bővebb információ:

Konferencia Központ és
Vendégház
Kölyök-Fészek Erdei Iskola
7345 Alsómocsolád
Rákóczi u. 21.
Tel: +36 72 671 301
Mobil: +36 30 908 3557
E-mail:turizmus@alsomocsolad.hu
weblap:http://turizmus.alsomocsolad.hu  

http://www.erdeiiskolaalsomocsolad.net/