Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Balatoni Élménypark- Csopak

Balatoni Élménypark, Csopak

Gyere és játssz velünk!

A Balatoni Élménypark Csopakon közel 4 hektáros területen, Veszprémtől és a Balatontól néhány kilométerre, gyönyörű, parkosított környezetben várja vendégeit.

Családbarát élményparkunkban felkészült animátorok és szabadidős játékok egész sora fogadja a kicsiket és nagyokat egyaránt. Nálunk a felnőttek is újra gyerekként játszhatnak, a gyerekek pedig önfeledten szórakozhatnak! Játékaink úgy nyújtják a felejthetetlen szórakozás élményét, hogy közben gondoskodunk minden vendégünk maximális biztonságáról! Munka után pedig édes a pihenés: színvonalas éttermünkben finom falatokkal, minőségi kávéval és hűsítőkkel várjuk vendégeinket.

Kezdődhetnek a kalandok?   

Kötélpálya

Ez a játék extrém körülmények között zajlik, a földhözragadt, megszokott környezettől elrugaszkodunk. Suhanj velünk a hatalmas fák között fent a magasban és éld át a végtelen szabadság érzését!

   

Slackline

Szereted a kihívásokat? A slackline egy extrém sport az igazi kalandvágyóknak! Amire szükséged lesz: jó egyensúlyérzék (ami természetesen fejleszthető). Fogadd meg tanácsunkat: elég, ha a slackline merev, te legyél laza! 

Lövészet

Nem gond, ha még nem próbáltad vagy bizonytalan vagy abban, hogy is használd a fegyvereket. Animátoraink itt is mindenben segítenek neked!  Kipróbálhatod íjásztudásod és a légpuskát is. 

Kisvonat

A gyerekek (és a gyermekkor örömeihez szívesen visszatérő felnőttek) nagy kedvence! A közel 1 km hosszú pálya végighalad a park területén, eltűnik a vasúti alagútban, majd újra előbukkan Nosztori állomásnál.

 

Óriás sakk

A sakkban nincs korhatár! És ne feledd: soha nem lehetsz elég ügyes! Tanulj, gyakorolj, fejleszd magad! Ismerd meg a szabályokat jól és játsszatok nálunk egy izgalmas menetet!

Minigolf

Érdekel  a golfozás? Vagy már egészen jól ütsz? Mutasd meg a barátaidnak, mire vagy képes!
A játék célja a starthelyről indulva mind a 18 pályán a labda lyukba juttatása a lehető legkevesebb ütéssel...

Ezen kívül az alábbi labdajátékokkal is várunk: lábtengó, streetball, strandröplabda, speedminton, pingpong, tollaslabda.

 

Quadozás

Ha szeretsz a földön is kalandozni, akkor próbáld ki a quadot, ezt a manapság nagyon népszerű négykerekűt, amit jogosítvány nélkül is vezethetsz!

 

 

 

Kapcsolat:

Facebook: Balatoni Élménypark Csopak

www.balatonielmenypark.hu
T.: +36-20/946-0641