Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Budapest / Programcsomagok autóbusszal és hajóval

 
2019-es áraink hamarosan!

 
Kérem, tekintse meg az iskoláknak szóló programajánlatunkat.  Ez az összeállítás ötletet adhat akár a tanórák házon kívüli megtartásához, akár a diákok szabadidejének hasznos eltöltéséhez, kirándulásokhoz.
Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszésüket, és szeretettel várjuk jelentkezésüket!


Iskolai buszos ajánlataink:

Kedves Pedagógus kollégák!

Tartsa meg rendhagyó iskolai történelem, művészettörténet, vagy akár idegen nyelvi óráját Budapest legendás utcáin, hangulatos piros városnéző autóbuszainkkal. A kirándulás igénybe vehető a nálunk eddig megszokott városnéző túraként (lent részletes információ), illetve saját pedagógus által megadott tematika szerint is összeállíthatóak a nevezetességek.

A fent látható buszok közül lehet választani, melyek befogadóképessége 45-től 75 főig lehetséges.
A megszokott városnéző túránk alatt az idegenvezetés szövegét fülhallgatón át is hallgathatja - 22 nyelvből lehet választani. Illetve választhatja szakképzett idegenvezetőinket is.

Megállóink a 39 legfrekventáltabb budapesti turisztikai látnivaló közelében találhatóak.
A piros busz  a megszokott rend szerint a József Nádor térről indul. A teljes városnéző körút 2 órát vesz igénybe.
Főbb megállóink: József nádor tér, Erzsébet tér, Andrássy út, Opera, Hősök tere, Keleti pályaudvar, Astoria, Ferenciek tere, Sikló, Vár, Citadella, Március15. tér, Eötvös tér, Vigadó tér, Szent Gellért tér, Batthyány tér, Fővám  tér
(Természetesen az útvonal tetszés szerint módosítható)

Akár Ön is kijelölheti az utazás által látogatott helyszíneket! Ismerje meg, Budapest nevezetességeit, építészeti csodáit most kedvezményes áron.ű

Hajós osztálykirándulás a Dunán:

Ismerjék meg szép fővárosunk nevezetességeit a Dunáról. A túra a Belvárosból indul. A Parlament impozáns épülete mellett elhaladva gyönyörködhetnek a Margitsziget panorámájában. A főváros két hegyén, a Várhegyen a Várnegyed - Királyi Palota - Mátyás TemplomHalászbástya, a Gellérthegyen a Felszabadulási emlékmű és a Citadella található. A túrát folytatva déli irányban megtekinthetik Budapest hídjait, Nemzeti Színházat, Művészetek Palotáját. A visszafelé vezető úton láthatják a budapesti egyetemeket, a Vásárcsarnokot és Budapest néhány luxusszállodáját. A túra a Belvárosban ér véget.


A jegyeket irodánkban vagy egy előre egyeztetett megállóban a buszon tudják átvenni.
Buszaink Budapesten kívül felárral közlekednek.

Az árak az áfát tartalmazzák


Információ és érdeklődés:
Opra Nikoletta: 06 70 778 5958
CITY TOUR HOP ON HOPP OFF KFT
H-1061, Budapest, Andrássy út 2.
Tel.: +36 / 1 / 374-7050,
www.citytour.hu
Email: citytour [@] citytour.hu