Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Cserkeszőlő - Jurta Tábor

 
2019-es áraink hamarosan!

A Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ közvetlen szomszédságában, kellemes környezetben várjuk a diákokat és felnőtteket egyaránt, a Cserkeszőlő Községi Önkormányzat üzemeltetésében lévő, 140 fő befogadóképességű gyermek és ifjúsági szálláshelyre.
 
A tábor 14 lakó jurtával,1 közösségi és 1 orvosi jurtával és 1 ebédlővel rendelkezik. A jurtákban egyenként 4 db emeletes ágy található és kézmosóval vannak felszerelve. A jurták mindegyike padlófűtéssel ellátott. A komfortos jurtákból álló szállás kiválóan alkalmas osztálykirándulásokra, edzőtáborokra, erdei táborokra, gólyatáborokra. Baráti társaságoknak és csapatépítő tréningeknek, valamint családoknak nagyszerű szórakozási lehetőséget biztosít.
 
A közösségi jurtában megvalósításra kerülnek a kézműves foglalkozások. Szervezett, választható programokat térítési díj ellenében tudjuk kínálni. A kreatív foglalkozásokhoz, a tevékenységek végzéséhez az eszközöket biztosítjuk. Az elkészült tárgyakat emlékül hazavihetik Vendégeink. Egyéb lehetőségek többek között: faluismerkedő játék, karaoke, falunéző túra elektromos busszal, bográcsozás, szalonnasütés, tábortűz, stb.
 
A vizesblokkok nemenként elkülönülnek, melyek mosdókkal, tusolókkal és WC helyiségekkel vannak felszerelve. Mozgáskorlátozottak számára is igénybe vehetőek.
 
A recepció épületében érték- és csomagmegőrzésre van lehetőség.
 
Rendkívül kedvező áraink tartalmazzák a szállást, étkezést és a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ minden üzemelő medencéjének használatát, valamint a sószoba használatát is!

 
 

 

 


Foglalás és információ:
Cserkeszőlő Községi Önkormányzat
JURTA TÁBOR
5465 Cserkeszőlő, Nyaraló utca 2.
Tel: +36 (70) 434-1848
E-mail: jurta [@] cserkeszolo.hu
Web: www.cserkejurtatabor.hu