Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Gyógyászati Központ- Mezőkövesden

A régióban egyedülállóan felszerelt gyógyászati egységünk érszűkületi problémák, a tartó és mozgató apparátus, a mozgásszervi betegségek gyógyítására, rehabilitáció és megelőzés céljából várja Vendégeit. A gyógyászati részlege többfajta betegségek, az érszűkületi problémák, a tartó és mozgató apparátus, a mozgásszervrendszeri betegségek gyógyítására, rehabilitáció és megelőzés céljából az alábbi berendezésekkel és szolgáltatásokkal várja vendégeit.

Orvosi vizsgálat – Gyógyászati kezelések - Masszázsok – Iszapkezelések

 

 

 

 

 

Ha Ön gyógyulni vágyó ember, vagy egyszerűen csak figyelmet  fordít saját és családja egészségének megtartására, akkor jó helyen jár! Bár manapság egyre nagyobb figyelmet kap az egészséges életmód, a hétköznapok felgyorsult munkatempója mellett egyre kevesebb idő jut az embernek Önmagára, a testi-lelki harmónia visszaállítására. Ne fogja az időhiányra: Nálunk visszaállíthatja a rég elveszett harmóniát, és az egészségi állapotát!

Hyperbár oxigén terápia - BEMER terápia - MAGNEVIT Reflex T100 - Lökéshullám terápia - Vicardio - Sonoterápia - Mofetta kabin – Magnetoterápia - Magneter kezelés - Denevér ágy - Jádeköves masszázságy - 3D Chi gép – Fényterápia  - Egészség víz - ABI (boka/kar index) teszt vizsgálat - Terramagon + plusz - IBR system - Lágylézer terápia - Hagyományos Kínai Orvoslás

Gyógyászati kezelések megtekintése ⇒

 

 

A páciens kikérdezését követően egy rövid belgyógyászati és mozgásszervi vizsgálat során az orvos megismeri a beteg korábbi és jelenlegi állapotát. Ezután kerül sor az egyénre szabott gyógykúra összeállítására, a gyógykezelések felírására, a gyógyvízben való fürdési idő megbeszélésére, tanácsadásra. Vendégeink az orvosi konzultáció során teljes körűen informálódhatnak egészségi állapotukról, az életmód tanácsadások segítségével teljes szemléletváltáson mehetnek keresztül.

A szakorvosi rendelést végzi: Dr. Ficsor Ilona - belgyógyász, reumatológus és mozgásszervi rehabilitációs szakorvos főorvos

    ≈     Orvosi vizsgálat díja: 4.000.- Ft / fő

 

A professzionális masszőreink által végzett speciális mozdulatsorok, vagy egy masszázskád nyújtotta ellazulás mind-mind jótékony hatással van szervezetünkre. Mentesítse elméjét a stressztől, méregtelenítse testét könnyűszerrel a terápiás célzatú masszázskülönlegességeink segítségével.

Mézes masszázs - Arcmasszázs - Gyógymasszázs –  Svédmasszázs - Lávaköves masszázs - Nyirokmasszázs - Aloe vera bőrfeszesítő masszázs - Csokoládékrémes masszázs –  - Mediterrán varázsmasszázs - Talp masszázs - Víz alatti sugármasszázs (Tangentor) - Hagyományos Thai masszázs

Masszázskínálatunk megtekintése ⇒

 

 

 

Az iszap terápiás hatása évezredek óta ismert. Magyarországon egyrészt kórházakban és gyógyfürdőkben, másrészt a szépségiparban és a wellness területén alkalmazzák. Utóbbiak elsősorban a Holt-tengeri iszapkészítményeket használják a kezelésekhez, ami 26 - féle ásványt (pl. magnézium, kálium, kalcium, bromidok, szulfátok, stb.) és számos nyomelemet (pl. lítium, stroncium, jód, szelén, króm, cink, stb.) tartalmaz. A felsorolt hatóanyagok elengedhetetlenek az egészséges bőr számára, továbbá a szervezetbe jutva ugyancsak jótékony hatásúak.

Iszapkezeléseink megtekintése ⇒

 

 

 

 

 

Bővebb információ:

Hajnal Hotel *** Gyógyszálloda

Fax: 06 (49) 505-199
E-mail: info@hajnalhotel.hu
E-mail: hajnalpa2@t-online.hu
Weboldal: www.hajnalhotel.hu