Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Gyöngyösfalu- Holdfényliget

 

A Holdfény Ligetet a nyugati határszélen, Szombathelytől nem messze, Gyöngyösfaluban találjátok.

 

Kiváló és biztonságos kikapcsolódási lehetőség családotok, baráti társaságotok számára, valamint osztálykirándulások és cégek szabadidős programjának egyedi ajánlatának kialakításában is állunk rendelkezésetekre.

 

       

Ha aktívan töltenétek el szabadidőtöket, kalandparkunk a ti célpontotok: az ország egyik leghosszabb erdei drótkötélpályáján tehetitek próbára bátorságotokat 1-16 méter magasságban a fák lombkoronáján. Már 4 éves kortól várjuk az aprónépet a Katica-, Póni- és legújabb pályánkon, a Zebra pályán! A nagyobbakat várják a Zöld pályák, a Kék-, a Piros- és Fekete pályák. Akár 50 km/h-ás sebességgel száguldj az Óriáscsúszáson!

 

Próbáljátok ki elektromos meghajtású, környezetbarát, csendesen suhanó hipszter járgányainkat, az eMonsteRollereket, Zsupsz-Ugorjatok le 13 méter magasról teljes biztonságban! Zakatoljatok Holdfény Expressz kisvonatunkkal a park tölgyes erdejében, élvezzétek 6 méter magasból a kilátást Óriás hintánkról és még számtalan élmény vár rátok a 14 hektár területű erdőben.

 

További információkat itt találsz: https://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasaink/kalandpark/

 

 

Bővebb információ:

Vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30 600 6303 telefonszámon, vagy írj nekünk info@holdfenyliget.hu e-mail címen!