Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Hight-Tech Sportok Bázisa

Különleges élmények minden korosztálynak a High-Tech Sportok Bázisain
 
Kellemes és aktív a pihenés a High-Tech Sportok Bázisain, ahol a természeti környezet varázsa és a csodajárgányok használatából adódó, a megnövekedett adrenalin okozta bizsergés egyszerre teszik izgalmassá és felemelővé az élményt.
Idősebbek is elkezdhetik, vagy épp folytathatják, hiszen ajánlataink kortalanok és határtalanul emlékezetesek!
Teljes kikapcsolódás a nagyszülőkkel utazó családoknak, a „kisunokás" nagyszülőknek, jól összeszokott baráti társaságoknak, az egyénileg érkezőknek, vagy pároknak egyaránt, hiszen szinte személyre szabott lehetőségekből lehet választani aszerint, hogy ki milyen típusú élményre vágyik: inkább az elmélyülést szeretné és a Normafán a feltáruló panoráma szépségében elmerülve a nordic  walkingot, vagy a winecachinget választja, vagy a mátrai tereplovaglást választja, netán vitorlázni támad kedve a Balatonon.
A segway, az elektromos quad és terepjáró túrák mellett többféle high-tech eszköz is kipróbálható, mind a 4 bázison használható a hill-dog, az e-bike, lehet e-rollerezni, érdemes kipróbálni a buborék focit.
Egyedi ajánlat Balatonfüreden az elektromos jacht, Mátrafüreden a mountaincart vagy a monsterroller, itt azonban még a gasztronómia szerelmesei is új ízekre lelhetnek, hiszen a 4 Évszak Palóc Bistorant biztosítja a vendégek számára a garantált kulináris élményt.
Az örökifjak számára az élmények tárháza kifogyhatatlan ötletekkel áll rendelkezésre. A meghitt hangulatú romantikus sétáktól a dinamikus terepsegway túrákig, új dimenziók nyílnak az indiánnyárban.

Bázisok országosan:
Honlap: www.hsb.hu
E-mail: info [@] hsb.hu
 
HSB 1. - Mátrafüred,  (Parádfi út 8. T: 20/449 4444)
HSB 2. - Budapest, Normafa Síház (Eötvös u. 59.; T: 20/80 44444)
HSB 3. - Hévíz, Tourinform Iroda (Rákóczi u. 2. ; T: 30/ 626 6044)
HSB 4. - Balatonfüred, Anna Grand Hotel**** (Gyógy tér 1. ; T: 30/ 626 6044)