Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kiskunmajsa

Jonathermál Zrt. Motel, Kemping
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő
 
 
Árak: 
Szállás: 3.550 Ft/fő/éj-től  
Fürdő: 1.900 Ft-tól

Van egy hely a Nap alatt Kiskunmajsán

A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő az elmúlt évek fejlesztései nyomán mára valódi háromgenerációs fürdővé nőtte ki magát, ahol az egészen kicsi gyermekektől a nagyszülőkig minden korosztály talál magának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A területen működő mintegy tíz medence között találunk gyermekpancsolót, egy óriáscsúszdaparkot négy különböző csúszdával, hullámmedencét, élményfürdőt, szabadtéri és fedett termálgyógyvizes medencéket valamint egy mesterséges tavat is. Mindezt, valamint a pezsgőfürdőt, a sókamrát és a szaunát egyetlen belépővel élvezhetik az idelátogatók. Hétvégén (pénteken és szombaton) éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik a különleges élményt keresők számára.  
A fürdőszolgáltatások mellett gyógyászati és frissítő kezeléseket is igénybe vehetnek a vendégek. Új szolgáltatások az infraszauna, a jáde köves masszázságy és a chi gép. Továbbá számos sportolási lehetőség (pl. futball, kosárlabda, strandröplabda) közül válogathatnak a nagyobbak, a legkisebbek pedig játszótéren tölthetik a pancsolások közti időt.

A csodálatos zöld környezetben fekvő létesítmény közvetlen szomszédságában foglal helyet a Jonathermál Zrt. Motel, Kempingje, ahol sokféle szálláslehetőség közül választhatnak a hosszabb ideig Kiskunmajsán tartózkodók. Motelszobák (mikróhullámú sütővel), hangulatos összkomfortos  (mikróhullámú sütővel, kávéfőzővel) és komfort nélküli faházak, apartmanok és üdülőházak, valamint 250 kempingegységet befogadni képes terület várja a turistákat.
A termálfürdőben és a motelben időről időre kulturális és szórakoztató programok is megrendezésre kerülnek.  
Aki már járt Kiskunmajsán, az tudja, miért érdemes visszatérni, aki pedig még nem jutott el ide, biztosan nem fog csalódni, ha egyszer ellátogat a városba és a fürdőbe.


Szobafoglalás és bővebb információ:
Jonathermál Zrt.
6120 Kiskunamajsa, Kőkút 26.
Tel: +36 (77) 481-855, +36 (77) 481-245
E-mail: jonathermal [@] mail.datanet.hu
Web: www.jonathermal.hu