Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Miskolctapolca- Székely Kúria

 

   

 

A Székely Kúria megálmodásakor egy olyan helyet képzeltünk el, mely egyszerre otthonos és autentikus, mégis bájosan modern.
Azt szerettük volna, ha vendégeink nem csupán finom falatokkal és jóleső pihenéssel gazdagodnak a kúriában töltött idő alatt, hanem maradandó élményekkel térnek haza, s reménység szerint látogatnak vissza hozzánk újra meg újra.

A Székely Kúria mégis több mint egy vendéglő, sokkal inkább egy kis erdélyi fűszer, hagyomány és hangulat, mely ott lüktet minden részletben, a fatányérok mintájában épp úgy, mint a párnák hímzései között.

 

 Vendéglőnk Miskolctapolca „kapujában”, a bevezető út mentén található, csendes, zavartalan környezetben, néhány percre Miskolctapolca parkjától és a fürdőktől, melyek akár gyalogosan, kerékpárúton, de akár tömegközlekedéssel is könnyedén elérhetők.

 

 Szállásunk 10 különböző méretű és elrendezésű szobával rendelkezik, így egyaránt alkalmas párok, családok vagy baráti társaságok számára. A szobák mindegyike kényelmes ágyakkal, televízióval, hűtőszekrénnyel és légkondicionálóval rendelkezik. Vendégeink számára ingyenes a wifi hozzáférés.

Családi négyágyas szoba

Családi négyágyas szoba: Családi stúdiónk ideális választás 4-5 fős család vagy baráti társaság részére, akik szeretnék közel egymáshoz, de mégis szeparáltan tölteni a pihenésre szánt időt.

 Standard franciaágyas szoba

2-3 fős családoknak, barátoknak kialakított szobáink mindegyike kényelmes, 160*200 centiméteres matraccal ellátott ágyakkal biztosítja a kellemes pihenést.

 

Standard kétágyas szoba

2 fős családnak, barátoknak kialakított szobánkban 2 darab egyszemélyes ágy található. A szoba légkondicionálóval, televízióval, hűtőszekrénnyel felszerelt. Kellemes pihenést biztosít mindenkinek.

Standard háromágyas szoba

3 fős családnak, barátoknak kialakított szobánkban 1 darab egyszemélyes ágy és 1 darab franciaágy található. A szoba légkondicionálóval, televízióval, hűtőszekrénnyel felszerelt.  

 

   

 

 

Szobafoglalás és bővebb információ: