Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Osztálykirándulás a Holdfény Ligetben

A Holdfény Liget a nyugati határszélen, Szombathelytől nem messze található.

Ideális helyszín óvodai és iskolai csoportok, osztályok kirándulásaihoz. A védett, természeti környezet, az ezernyi szabadidős aktivitás, az animátori és élménypedagógiai támogatás teszi kellemessé és egyedivé a programokat.

   

Az osztálykirándulásokhoz segítséget nyújtanak a honlapon található programjavaslatok. A pedagógusok és gyermekek egy és többnapos aktivitások közül választhatnak, a csoportok életkorához és képességeihez mérten. A programokhoz osztálykísérő animátort rendelünk, hogy támogassa és segítse a résztvevőket.

 

Egyéni elképzeléseket is megvalósítunk előzetes egyeztetés alapján!

 

Többnapos kirándulások esetén két tábori helyszínen, indián tipikben pihenhet meg éjszakára a csoport. Nomád körülmények között, mégis védett sátrakban. Egyik helyen 12 tipiben 72 fő, másik helyen 6 tipiben 36 fő fér el.

A „rezervátumokban” szociális épület is található, melyben külön férfi és női mosdó, zuhanyzó van, valamint egy kis konyhahelyiség is rendelkezésre áll. A konyha felszereltsége: mikró, hűtők, vízforraló, edények, tányérok, poharak, evőeszközök.

A fedett teraszokon 50-50 fő fér el.

      

 

A rezervátumhoz szalonnasütők is tartoznak, ahol szabadtűzön készített vacsorát fogyaszthat el a csapat hangulatos tűzropogás mellett ülve. Ezekhez igény esetén grillrácsot, nyársakat, bográcsot és tűzifát biztosítunk.

Ezenfelül, ha a társaság egy kicsit megpihenne, Peron Kávézónkban várjuk a fáradt és fáradhatatlan látogatóinkat házi készítésű szörpjeinkkel vagy frissen, kemencében sült pizzáinkkal, langallóinkkal.

 

 

További információkért keress minket bátran:

Cím: 9327 Gyöngyösfalu, Liget utca 1.

Telefon: +36 30/600-6303

E-mail: info@holdfenyliget.hu

Web: www.holdfenyliget.hu