Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Osztálykirándulás- Gyöngyösfalu-Holdfényliget

 

 

 

A Holdfény Ligetet a nyugati határszélen, Szombathelytől nem messze, Gyöngyösfaluban találjátok. Ideális helyszín óvodai és iskolai csoportok, osztályok kirándulásaihoz, tökéletes osztálykirándulás megtartására. A védett, természeti környezet, az ezernyi szabadidős aktivitás, az animátori és élménypedagógiai támogatás teszi kellemessé, és egyedivé a programokat.

 

Az osztálykirándulás során segítséget nyújtanak azok a programjavaslatok, amelyek egy- és többnapos aktivitások. Ezeken kellemesen érzik magukat a gyerekek és kísérő pedagógusok egyaránt.

Nálunk szállásra is van lehetőség: autentikus indián tipikben tölthetitek nálunk az éjszaká(ka)t, de saját sátor felállítása is lehetséges. Egyik tábori helyen 12 tipiben 72 fő, a másikban 6 tipiben 36 fő fér el.

          

A táborhelyszínek szociális épületekkel, nemek szerint elkülönített vizesblokkokkal (mosdó, WC, tusoló) van ellátva.

Az alábbi linken találsz további infókat: https://holdfenyliget.hu/hu/szolgaltatasaink/osztalykirandulasok/

Egyéni elképzeléseket is megvalósítunk előzetes egyeztetés alapján!

 

    Foglalás és bővebb információ:

Vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 30/600-6303-as telefonszámon, vagy írj nekünk e-mailt az info@holdfenyliget.hu címre!