Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rendezvény-Esztergom - Búbánatvölgy / Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

 

 

Elhelyezkedés
A szálloda az Esztergom belvárosától mintegy 5 km-re fekvő Búbánatvölgyben, a Duna-Ipoly Nemzeti Park határán található, a természet lágy ölén. A hozzánk ellátogatókat a Dunakanyar festői szépségű tája, a tiszta levegő és a nyugalom fogadja, ahol a természet közelsége nyújt első kézből lehetőséget a testi és szellemi feltöltődésre.
Elég távol vagyunk a város zajától, de mégsem túl messze a kulturális programoktól és látványosságoktól. A környék az aktív pihenést kedvelők részére is számos kikapcsolódási, sportolási lehetőséget kínál.

 

Konferencia
Szállodánk nemcsak pihenésre, hanem kellemes körülmények között végzett munkára, tréningek, konferenciák, céges rendezvények, esküvők, illetve családi rendezvények, megszervezésére is kiválóan alkalmas.

Szeminárium, céges rendezvény, vagy konferencia megszervezéséhez szállodánk földszinti, korszerű technikával felszerelt konferenciatermét tudjuk ajánlani. További részletes tájékoztatásért, kérjük, forduljon a recepcióhoz.

 
Bővebb  információ:

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****
2500 Esztergom-Búbánatvölgy, Őrtorony u. 49.
Tel: +36 (33) 510-810
E-mail: sales@bellevuehotel.hu
Web: www.bellevuehotel.hu