Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rendezvény-Mezőkövesd-Hajnal Hotel *** Gyógyszálloda

hajnal-hotel-konferencia-terem

A Hajnal Hotel*** 50 fős konferenciaterme tréningek, csapatépítő programok tökéletes helyszíneként szolgál. Termeink minden igényt kielégítő technikai felszereltsége, Kollégáink szakavatott segítsége garantálja sikeres rendezvényét.

Budapesttől akár 1 órányira!

Legyen szó akár csapatépítő tréningről, akár partnertalálkozóról, netán évindító konferenciáról… a legjobb helyen jár. A Hajnal Hotel*** az M3-as autópálya közelében, mégis csendes zöldövezetben várja Vendégeit.

50 fős, minden igényt kielégítő rendezvényterme a mai kor igényeinek megfelelő technikai eszközökkel felszerelt. A kreatív csapatépítő programok a szállodában és környékén, és profi csapatunk mind-mind garantálja rendezvénye sikerét. Frissítőként felszolgált változatos kávészüneteink egy-egy fárasztó etap után új lendületet adnak Önnek és munkatársainak egyaránt.

Rendezvénytermeink paraméterei:

Terem neve 
Konferencia 80 m2 50 30 20 70 30
Borozó 50 m2 40 20 20 50 30 x

Szállodánk 40 fős terasza tökéletes helyszínt biztosít a hangulatos vacsoraestekhez. A magyar és nemzetközi ízeket egyaránt felvonultató ételeink között mindenki megtalálja majd ízlésének megfelelőt. Az alagsorban található hangulatos borozónk, valamint játszótermünk /billiárd, asztali tenisz, csocsó/ a nap zárásaként gondoskodik a felhőtlen hangulatról.

Inkább az egészségével törődne a rendezvény ideje alatt is? Gyógy-, és wellness szállodánk a régióban egyedülállóan felszerelt gyógyászati részleggel rendelkezik. A régió legfelszereltebb gyógyászati részlege, a szálloda wellness részlege, kényeztető és rekreációs kezeléseink széles palettája mind-mind az Ön kényelmét szolgálja.

Ízelítő gyógyászati kezeléseinkből:

 • Sonoterápia – az érszűkület ellensége
 • 3D masszázsfotel: teljes testmasszázs ülve
 • Oxigénes kádfürdő: immunerősítő lazítás
 • Magneter kezelés
 • Mofetta kabin

4 világörökség közelében. Mutassa meg Munkatársainak régiónk csodáit, nyújtson felejthetetlen élményeket. Csak a teljesség igénye nélkül: Eger, Miskolc, Miskolctapolca, Tisza-tó, Hortobágy, Szilvásvárad, Noszvaj. Nem beszélve Mezőkövesdről, és annak nevezetességeiről, melyből matyó népművészetünk a Világörökség részévé vált.

A rendezvénytermek, éttermünk, teraszunk, medencénk szállodán belül, a hatalmas zöldövezeti rész szállodán kívül nyújt csapatépítő programjainak megfelelő helyszínt. Kreatív megoldásainkkal, fergeteges játékainkkal, felkészült szakembereinkkel és animátorainkkal élménnyé varázsoljuk a programokat is.

Csak ízelítőként:

 • Quadozás
 • Szlalomverseny
 • Sárkányrepülés
 • Aknakereső
 • Dilis röplabda
 • Agyafúrt piramis

 

 

Bővebb információ:

Hajnal Hotel ***  Gyógyszálloda