Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Siófok - Hotel Azúr****

 
 

Korinthos Étterem
A szálloda mediterrán stílusú éttermében Vendégeink a magyar konyha hagyományőrző kínálata mellett a mediterrán ételek széles választékát is élvezhetik büféasztalos étkezés formájában.
 
Nyitva tartás
- Reggeli:   07:00 - 10:00
- Vacsora: 18:00 – 21:30
 
Letölthető dokumentumok
- Itallap (PDF, 184 kb)
- Borlap (PDF, 1 mb)
 

Wellness Bár
A szálloda wellnessközpontjában található bár, ahol Vendégeink könnyű frissítőket, egészséges snack-et fogyaszthatnak a fürdőzés közben.
Nyitva tartás: 10:00 – 18:00 h
 

Zorba Grill terasz
Grillteraszunk nyári időszakban biztosít kellemes étkezési lehetőséget a szálloda hangulatos külső medencéjének környezetében. A kellemes medence terasz alkalmas 300 főig családi események, rendezvények lebonyolítására.
 
Nyitva tartás: nyári időszakban 12:00 – 16:00 h
 
Letölthető dokumentumok
- Zorba Grill terasz ital és étlap (PDF, 1 mb)
 

Snack & Bowling Bar
Szállodánk legújabb vendéglátó egysége, a közel 700 m2 alapterületű Snack & Bowling Bar. Az étlapon a mindig kedvenc pizzák és hamburgerek mellett vendégeink olasz tészta- és grillételeket fogyaszthatnak.
A különleges atmoszférával rendelkező szórakoztató központ 4 pályás bowlinggal, billiárd-,  csocsó-, kártya- és különféle játékasztalokkal kínál felejthetetlen időtöltést.
A bowling pályákat csak 12 éven felüli gyerekek használhatják.
 
Nyitva tartás: 12:00 – 24:00-ig
 
Letölthető dokumentumok
- Snack & Bowling Bár étlap (PDF, 312 kb)
 

Opus étterem
Hotel Azúr Prémium szárnyunk Opus étterme különleges élményeket kínál a gasztronómia szerelmeseinek. A vacsorák alkalmával friss, helyi alapanyagokból, modern technológiával elkészített 5 fogásos menüsorokat fogyaszthatnak vendégeink, melyekhez a szállodánk Petrus borbárjából kitűnő hazai és külföldi borokat ajánlunk.
 

 

Információ:
Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda
8600 Siófok, Erkel Ferenc u. 2/c
Tel: 84/501-400, Fax: 84/501-427
E-mail: info@hotelazur.hu
Web: www.hotelazur.hu