Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Szank / Zank Vezér Sportszálló és Jurtaszálló

Szank község a Kiskunságban, az Alföld Duna-Tisza közi részén helyezkedik el, Kiskunmajsától 8 km-re. A térség két nagyvárosa, Kiskunfélegyháza és Kiskunhalas is könnyen megközelíthető.
 
SZÁLLÁS:
 
Zank Vezér Sportszálló
A szálláshely kialakítása a szanki Sportpályán található Tekecsarnok épületének tetőtér beépítésével valósult meg. A „Zank Vezér Sportszálló és Tekecsarnok” elnevezésű szálláshely „B” kategóriájú
gyermek- és ifjúsági szállás.
Az ifjúsági szálláshely 2015. augusztus 27-től kezdte meg működését, maximum 32 fő részére biztosít szállást, a vendégek elhelyezésére 7 db 4 ágyas és 2 db duplaágyas szobában van lehetőség. Férfi és női mosdó illetve zuhanyzó a folyosón áll rendelkezésre. A duplaágyas szobákban saját fürdőszoba található. A 30 fős társalgó mellett egy felszerelt konyha is kialakításra került.
A szálló képzésekre, ifjúsági táborokra, tréningekre, osztálykirándulásokra, konferenciákra, családi összejövetelekre is ideális helyszín, mely biztosítja a szabad közösségi teret az adott esemény színvonalas megvalósításához. Az épületben tekepálya, az udvaron sportpálya, gördeszka- és BMX pálya és tűzrakóhely található.
 
Szobaárak:
Franciaágyas szoba saját fürdőszobával: 3.500 Ft/fő/éj
4 ágyas szoba közös tusolóval: 3.000 Ft/fő/éj
4 ágyas szoba 15 fő alatti diákcsoport esetén 2.500 Ft/fő/éj
4 ágyas szoba 15 fő feletti diákcsoport esetén: 2.000 Ft/fő/éj
 
Jurtaszálló
Ha különleges szálláslehetőséget keres, a Zank Vezér Sportszálló mellett 10db (2-3-4 személyes) jurta biztosítja a kivételes élményt május 1. és október 31. között. A kedvező árkategóriás szállás
hagyományos anyagokból készült. Padozata burkolt, árammal, matracokkal, éjjeliszekrénnyel felszerelt. Közös vizes blokk a szálló földszintjén.

Szállásdíj: 2.000 Ft/fő/éj
10 fő feletti diákcsoport esetén: 1.500 Ft/fő/éj
 

Látnivalók: www.szankmuvhaz.hu , Tel.: 77 495 701
  • Ízek Háza (Szanki Kicsestár és Kézműves Konyakmeggy Manufaktúra)
  • Sószoba
  • Közösségi Könyvtár és Gy. Szabó Béla Képtár
  • 1956-os Büszkeségpont
  • Tekecsarnok, Skate Park

Foglalás és bővebb információ:
Szank, Halasi út 26. (Sportpálya)
Részletek: www.facebook.com/szankszallas
Recepció: +36 (70) 382-4033
E-mail: szankszallas [@] gmail.com