Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Tábor a Holdfény Ligetben

A Holdfény Liget a nyugati határszélen, Szombathelytől nem messze található.

Nyári táborainkban évről-évre megannyi táborozó tölt felejthetetlen heteket. Ebben az évben 3 életkori csoport számára 3 féle tábortípusban hirdetünk turnusokat, a legkisebbek pedig a Liget Napközi élményteli programjait élvezhetik nyolc héten át.

 

A Liget Napköziben az 5-10 éves korosztályt várjuk, akár csak egy-egy napra, de természetesen akár egész hétre is. Szakképzett nevelőink színes programokkal és nagy szeretettel várják az aprónépet június 24-től augusztus 16-ig hétköznapokon, 7:30 – 16:30 óra között. Eső esetén is!

   

Tipicamp táborainkba azokat a kíváncsi, 9-12 éves gyermekeket várjuk, akik kedvelik a kihívásokat, érdeklődnek az indián kultúra iránt vagy egyszerűen szeretik a kalandokat.

Ebben az életkorban nagy élmény az eredeti indián sátrakban, Tipikben való alvás. A támogató és biztonságot nyújtó nevelői csapat megannyi izgalmas és új kalanddal ismerteti meg a résztvevőket. Az indiántábor bentlakásos tábor.

Turnusok:

Tipicamp1: 2019. június 23. – 2019. június 29.

Tipicamp2: 2019. július 14. – 2019. július 20.

Lifecamp kalandtáborunkban a 12-14 évesek próbára tehetik edzettségüket, bátorságukat, és új közösségben mutathatják meg önmagukat, kreativitásukat. Ez a tábortípus is bentlakásos rendszerben működik. A tábori hét során az Írottkő Natúrparkba tervezett expedíció jelenti a csúcseseményt. A bivakban alvás és a túrázás alatt átélt próbák és közös kalandok életre szóló élményekkel ajándékozzák meg a résztvevőket.

Turnusok:

Lifecamp1: 2019. július 14. – 2019. július 20.

Lifecamp2: 2019. július 28. – 2019. augusztus 3.

 

A 15-18 éves ifjak a Juniorcampben vehetnek részt kalandos expedíción, amely felejthetetlen élmény, szintén bentlakásos jelleggel. Ez a tábor nem túlélőtábor, ugyanakkor magas a kihívás szintje.

Juniorcamp: 2019. július 21. – 2019. július 27.

 

Családi táborok számára is ideális helyszín a védett rezervátum. Megannyi kaland élhető meg a Ligetben és egyedi túraútvonalainkon, animátori támogatással. Csak előzetes bejelentkezés alapján!

Iskolák, cégek, közösségek részére egyedi táborajánlatok kialakításában állunk rendelkezésre.

 

További információkért keress minket bátran:

Cím: 9327 Gyöngyösfalu, Liget utca 1.

Telefon: +36 30/600-6303

E-mail: info@holdfenyliget.hu

Web: www.holdfenyliget.hu