Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Céginformáció

 
A Nettravel.hu Kft. magyar tulajdonú utazásközvetítő iroda. Jogelődjét figyelembe véve 1998. óta foglalkozik utaztatással. Munkatársaink a szakma tapasztalt, jól képzett képviselői. Közel húsz éves fennállásunk alatt több ezer elégedett utasunk a bizonyítéka megbízhatóságunknak. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag tőkeerős, korrekt és színvonalas utakat szervező utazásszervező partnerekkel dolgozzunk.
Munkatársaink személyes tapasztalatokkal rendelkeznek a legtöbb nyaralási desztinációban, naponta értesülnek a legfrissebb akciókról, ezért az utasaink számára mindig megtalálják a legjobb ár-érték arányú és igényeiknek mindenben megfelelő nyaralási helyszínt.
 
A nettravel.hu online foglalási honlapot és nettravel.hu ügyfélszolgálati irodát a Nettravel.hu Kft. működteti. Társaságunk üzemelteti továbbá a www.gyerekutazas.hu, a www.indiannyar.hu , a www.klubradio.utazas.hu , www.ftcutazas.hu , és a www.mtkhungariautazas.hu oldalakat is.
 
Komplex szolgáltatást nyújtunk, honlapunkon pár kattintással lefoglalhatja utazását, bérelhet autót, vagy foglalhat szállást, behet repülőjegyet, sőt köthet utasbiztosítást is.
Kérjen ajánlatot, vagy foglalja le otthonról, vagy az irodából kényelmesen utazását, aztán döntse el, hogy utalni szeretne vagy személyesen bejönni irodánkba. Online foglalás és utalás esetén minden intézhető az interneten keresztül. Az utazáshoz szükséges összes dokumentumot e-mailen megküldjük Önnek. Ki sem kell mozdulnia otthonról, házhoz jön az utazás.
Ha bármi problémája adódik, vagy kérdése van ügyfélszolgálati irodánkat hétfőtől péntekig 9-17 óra között felkeresheti, ahol munkatársaink minden kérdésére válaszolnak!
 
Állandóan frissítjük kínálatunkat, folyamatosan megjelentetjük akcióinkat, érdemes tehát felkeresni újra és újra oldalunkat.
Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is utasaink között üdvözölhetjük.
 
Újpesti modern irodánkban jól képzett csapat gondoskodik ügyfeleink magas szintű kiszolgálásáról. 
 
Reméljük, hogy hamarosan Önt is utasaink között üdvözölhetjük!
 
Élményekben gazdag utazást Kívánunk!
 
Horváth Ágnes
ügyvezető 
Nettravel.hu
 
Ügyfélszolgálat:
NETTRAVEL.HU Kft..
1042 Budapest, Árpád út 51-53.
 
Telefonszámok / E-mail címek:
Utazás: 231-0345
Fax: 231-0346
E-mail:info@nettravel.hu, ujpest@nettravel.hu  
 
Központi E-mail: kozpont@nettravel.hu 
Székhely: 1182 Budapest Batthyány Lajos u. 117. 
Cégjegyzékszám :01-09-924454
Adószám: 14884720-2-43
Bejegyzési szám: U-001065
Számlaszám: OTP 11718000-29903562-00000000