Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Felhasználási feltételek

A Nettravel.hu Kft-nek a Nettravel oldalain az Ön részére nyújtott szolgáltatásokra a következőkben részletezett Felhasználási feltételei vonatkoznak. A Nettravel.hu Kft  fenntartja a jogot a Felhasználási feltételek előzetes értesítés nélküli módosítására. A Felhasználási feltételek aktuális változata a "Felhasználási feltételek" feliratú linkre történő kattintással érhető el. A Nettravel oldalain történő böngészés egyben jelenti azt is, hogy Ön egyetért és elfogadja a Felhasználási feltételeket. Amennyiben a Felhasználási feltételeket nem fogadja el, kérjük ne használja a Nettravelt.
 
A szolgáltatásokat és információkat magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra tesszük közzé. Nem áll jogában módosítani, másolni, terjeszteni, megjeleníteni, előadni, újra előállítani, közzétenni, átruházni vagy eladni a Nettravel  oldalain megszerzett információt vagy szolgáltatást. A Nettravel oldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, és egyéb információs anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak.
 
A Nettravel.hu Kft. ingyenesen bocsátja használatra a Nettravel oldalain található információkat és szolgáltatásokat. A Nettravel.hu Kft nem tehető felelőssé a Nettravel oldalain fellelhető információk használatából, végrehajtásából, vagy valamilyen információ hiányából, az információval - vagy annak hiányával - kapcsolatosan keletkező közvetlen vagy közvetett kárért. A Nettravel.hu Kft. minden, a fellelhető információból eredő kárért kizárja a felelősségét.
 
A Nettravel.hu Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
 
Előfordulhat, hogy a szolgáltatások keretében megjelenített információk pontatlanságokat vagy hibákat tartalmaznak. A Nettravelen elérhető információk rendszeresen módosulnak. A Nettravel.hu Kft. fenntartja a jogot a felfedezett hibák - a felfedező személyétől függetlenül - előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.
 
A Nettravel.hu Kft. által forgalmazott utazásokkal kapcsolatos kötelezettségeit kizárólag csak a velük kapcsolatos szerződés határozza meg. Ezeket a szerződéseket semmilyen, a Nettravel oldalain található anyag, információ, katalógus adat, részletezés nem befolyásolja. A Nettravel.hu Kft. mindent megtesz azért, hogy a Nettravelen található anyagok, vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságáért és teljes körűségéért nem szavatol. A Nettravel.hu Kft. bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a Nettravel oldalain található anyagokat és szolgáltatásokat, vagy a bennük részletezett termékeket és árakat. Előfordulhat, hogy a Nettravel oldalain fellelhető anyagok és szolgáltatások bemutatása esetenként elavultnak bizonyul - például továbbra is szerepel olyan utazás az adatbázisban, amelyre a szabad helyek elfogytak. A Nettravel.hu Kft. mindent megtesz, de nem vállal kötelezettséget ezek frissességére. A Nettravel.hu Kft. természetesen mindent megtesz érte, de nem vállal felelősséget azért, hogy az oldalon megjelentetett információk tökéletesen kielégítik az Ön elvárásait és várakozásait.
 
A Nettravel.hu Kft. a Nettravel szolgáltatásainak használata, illetve a regisztráció során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát megadja, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Nettravel.hu Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje. A Nettravel.hu Kft. az így tudomására jutott adatokat nem adja el, nem teszi nyilvánosság vagy harmadik fél számára hozzáférhetővé.
A Nettravel oldalon szerepelnek külső oldalakra vonatkozó linkek, bannerek. A külső linkek, bannerek nem tartoznak a Nettravel.hu Kft. szerkesztése alá, a Nettravel.hu Kft. nem vállal felelősséget ezek frissítéséért, tartalmáért, vagy ezeken elhelyezett linkek hivatkozásaiért. A linkek elhelyezése a Nettravel oldalain nem jelenti automatikusan, hogy a Nettravel.hu Kft. egyetért a külső linkek tartalmával, az azokon szereplő tartalom következtében felelőssége nem keletkezhet.
 
A foglalással kapcsolatos részletes információk megismeréséhez kérjük olvassa el figyelmesen az online foglalással kapcsolatos tudnivalókat. Az online foglalással kapcsolatos tudnivalókat megtalálja a "Foglalással kapcsolatos tudnivalók" menűpont alatt.
 
A Nettravel oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A megrendelési űrlap kitöltésével, személyesen, telefonon vagy levélben megadott, a foglalás szándékára utaló nyilatkozat nem hoz létre utazási szerződés. Az utazási szerződés az utas és az utazásszervező között a foglalásra küldött/adott visszaigazolás alapján, a visszaigazolásban írásban rögzített feltételek szerint az utazási díj előlegének megfizetése után jön létre.
 
A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a visszaigazolásban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. A szerződés létrejöttét nem befolyásolja, hogy utazási szerződést aláírva visszajuttatta-e a Nettravel.hu Kft-nek. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak.
 
FIGYELEM!
Az utazási szerződés bármilyen okból történő meghiúsulása esetén a Nettravel.hu Kft. jogosult felszámítani, a további ügyintézés kapcsán felmerülő plussz költségek (adminisztráció, bankköltségek, stb.) megtérítésére bruttó 5.000 Ft (3.937 Ft+ÁFA) szolgáltatási költségtérítést!