Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Média ajánlat

Tisztelt Érdeklő Partnerünk!

A www.nettravel.hu online foglalási honlap 2007. óta az online utazási piac egyik dinamikusan fejlődő szereplője. 2009. szeptemberétől üzemeltetője a Nettravel.hu Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.
 
Fontosnak tartjuk, hogy az interneten keresztül, minél szélesebb kör részére tudjuk szolgáltatásainkat eljuttatni. Ennek jegyében indítottuk el a Klubrádió Zrt.-vel együttműködve a Klubrádió utazási rovatát, mely a www.klubradio.utazas.hu címen érhető el. Szeretnénk felhívni figyelmüket két másik honlapunkra, melyekkel a sportot kedvelő embereknek szeretnénk kedveskedni. A www.ftcutazas.hu és a www.mtkhungariautazas.hu oldalakon a klubok szimpatizánsainak szeretnénk tartalmas utazásokat ajánlani, a nyaraláson, körutakon kívül, sporteseményekre, versenyekre, mérkőzésekre kínálunk egyéni és csoportos utakat.  
 
A szülőknek, tanároknak lehet nagy segítség a www.gyerekutazas.hu honlap, mely a Magyar Turizmus Zrt. támogatásával készült és 2007. május 24-én indult el. Rendkívül sikeres, hisz havi több mint 120 ezer látogatót regisztrálunk a lapon. Ez a tematikus honlap a 18 év alatti fiataloknak és szüleiknek nyújt teljes körű ajánlatokat, melynek keretében bel-és külföldi gyerekbarát szállodák, üdülési programok, nyári napközis és szaktáborok, nyelvtanfolyamok (kül- és belföldön), ifjúsági és gyerek események, gyerek szórakoztató létesítmények, intézmények programjai kerülnek feltöltésre. Az iskoláknak, tanároknak az erdei táborok, kirándulások megszervezéséhez nyújt hasznos információkat, a helyszínektől kezdve a programokon át  egészen a buszbérlésig segítve a szervező munkát.
 
2008. szeptember 1-én indult a szintén a Magyar Turizmus Zrt. támogatásával kifejlesztett honlapunk a www.indiannyar.hu. Az INDIÁNNYÁR honlapot annak a korosztálynak szánjuk, akik a társadalom egyre nagyobb részét képezik, ugyanakkor ritkán vannak megszólítva. Mivel hosszú évtizedek munkája van mögöttük, sokat tapasztaltak és sok mindent elértek, már szeretnék élvezni a munkájuk eredményét. Ez a korosztály is szinte napi használója az internetnek, egyre több információt szerez a világhálóról és a jövőben ez az arány még rohamosan nőni fog. Ők rendelkeznek a legnagyobb a vásárlóerővel és tapasztalataik révén igénylik is a minőséget. Koruknál fogva más az értékrendjük, más témák foglalkoztatják őket, mint a fiatalokat! Nekik, nekünk szeretnénk egy olyan honlapot készíteni, ami az élet minden területéről nyújt fontos információkat, segíti az eligazodást a mindennapokban.
 
2009. szeptemberétől üzemeltetjük a www.nettravel.hu online utazási portált, mely egyik meghatározó résztvevője az online piacnak. A honlap átvételét követően folyamatos fejlesztésekkel arra törekszünk, hogy a portál komplex szolgáltatást nyújtson az utazni vágyóknak. Ezért az utazási lehetőségeken kívül, utasbiztosítás online kötésére, repülőjegy vásárlásra, szállásfoglalásra és még reptéri parkoló foglalására is van lehetőség.
 
A www.nettravel.hu oldalon az utazni, kikapcsolódni vágyó látogatók megtalálják mind a tervezgetéshez szükséges információkat, mind azon eszközöket, amely segítségével összehasonlíthatóvá teheti az utazási ajánlatokat, és kényelmessé válik a foglalás folyamata.
A nettravel.hu lehetőséget biztosít arra, hogy teljes egészében otthonról vagy munkahelyéről intézze az utazás megszervezésével járó feladatokat, több mint 50 utazási iroda ajánlatai tekintetében.
Oldalaink kiváló reklám-befektetési lehetőséget nyújtanak a kereskedelmi cégeknek, gazdasági társaságoknak, egyéb szervezeteknek, akik ezt a kiemelten fizetőképes fogyasztói réteget célozzák meg termékeikkel és szolgáltatásaikkal.
 
A www.nettravel.hu lehetőséget biztosít mind a hagyományos hirdetési módok igénybe vételére, de nyitottak vagyunk bármilyen új, innovatív megoldások alkalmazására  (utazási játékok, facebook megosztások). 
 
További megjelenési lehetőséget is ajánlunk a heti ingyenes hírlevelünkben, mely több mint 23.000 e-mail címre megy ki. 
A cégcsoport tulajdonában lévő www.onlineutazaskiallitas.hu ; www.nonstoputazaskiallitas.hu oldalakra kattintva is a nettravel oldalát találhatja meg az utazni vágyó érdeklődő, ami további megjelenési lehetőséget jelent.
 
Természetesen arra is van mód, hogy az üzemeltetésünkben lévő összes honlapon, vagy azok bármilyen variációjában jelentessük meg hirdetéseit! Honlapjaink látogatottsága meghaladja a havi 180-200 ezer látogatót! 
 
A hirdetési anyagát GIF, Zip, Flash vagy HTML formátumban küldheti részünkre kampány indulás előtt, öt munkanappal szíveskedjék leadni részünkre!
Kérjük ne habozzon, ha úgy látja, hogy segíthetjük piaci megjelenését, keressen minket az alábbi elérhetőségeken!
 
Kapcsolat:
Horváth Ágnes ügyvezető                                           Gerencsér György e-marketing manager
kozpont@nettravel.hu                                                  info@nettravel.hu
Tel: 06-20-317-6515                                                    06-30-711-9493