Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Feldobox ajándékötlet

 

Ajándékozzon

szeretteinek

élményt!

 

Feldobox - az ideális ajándékötlet
 

 


 

 

 

 

Feldobox - Kaland élménycsomag  - 140 programlehetőség - Ára: 22.900 Ft.-

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kaland dobozzal izgalmas programokat ajándékoz!

Termékleírás:  

A Kaland egy különleges ajándékutalvány, mellyel 140 szabadidős program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy felejthetetlen kaland!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: kiélheti szabadságvágyát, belevetheti magát kedvenc sportjába, vagy felfedezhet új lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív eltöltésére. Földön, vízen vagy akár a levegőben. Övé a választás. Övé a kaland.


 

Feldobox - Kényeztetés élménycsomag - 100 programlehetőség - 22.900,- Ft

-

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kényeztetés dobozzal testi-lelki harmóniát ajándékoz!

Termékleírás:

A Kényeztetés egy egyedülálló ajándékutalvány, mellyel 100 wellness program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy teljes kikapcsolódást nyújtó kényeztető program!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott kedvére dönthet különleges masszázsok, arc és testkezelések, manikűr, fodrászat, jóga és táncórák közül amellett, amire az Ő teste és lelke éppen legjobban vágyik. Csak le kell foglalnia az időpontot, a kényeztetésről pedig mi gondoskodunk.


 

Feldobox - Kastélyszálló élménycsomag- 12 kastélyszálló - 55.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kastélyszálló dobozzal időutazást ajándékoz!

Termékleírás:

A Kastélyszálló egy egyedi ajándékutalvány, mellyel 12 kastélyhotel közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy éjszakára, félpanzióval.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható kastélyokat és kúriákat. A megajándékozott választ helyszín, és foglalja le a neki megfelelő időpontra. Bárhogy dönt is, visszatérhet a királyok korába, és egy mesebeli éjszakát tölthet el egy kastélyszállóban, ahol főúri kényelemben lesz része. Élmény lesz a múlt!


 

Feldobox - Világ Zamatai élménycsomag- 30 különleges étterem - 20.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Világ Zamatai dobozzal valódi ízutazást ajándékoz!

Termékleírás:

A Világ Zamatai egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 30 étterem közül választhat, aki kapja. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora során a különféle nemzetek egyedi zamatait tálaló éttermek valamelyikének vendégszeretetét élvezheti. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy 3 fogásos kulináris élményre.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható éttermeket. A megajándékozott döntheti el, melyik ország mesterfogásaiba kíván belekóstolni.


 

Feldobox - Adrenalin élménycsomag- 90 programlehetőség - 64.900,- Ft

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? Az Adrenalin dobozzal extrém programokat ajándékoz!

Termékleírás:

Az Adrenalin egy különleges ajándékutalvány, mellyel 90 extrém szabadidős program közül válogathat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy szívdobogtató kaland!
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott választhatja ki a lehetőségek közül azt, amiről titkon mindig is álmodott. Már a katalógus lapozgatása közben is összeugrik a gyomor, bizsereg a bőr, kipirul az arc, dobog a szív… kezdődik az adrenalin termelés!


 

Feldobox - Ínyencek Asztala élménycsomag- 20 exkluzív étterem - 34.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? Az Ínyencek Asztala dobozzal exkluzív gasztronómiai programot ajándékoz!

Termékleírás:

Az Ínyencek Asztala egy exkluzív ajándékutalvány, mellyel 20 csúcsgasztronómiai étterem közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy 3-5 fogásos gasztronómiai élményre.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható éttermeket, specialitásaikat és hangulatukat. A megajándékozott döntheti el, melyik élvonalbeli étteremben kívánja átélni a kivételes pillanatokat, egyedi környezetben, csodálatos étkek és borok társaságában.


 

Feldobox - Hobbi élménycsomag- 70 program és tanfolyam - 16.900,- Ft

   

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Hobbi dobozzal tartalmas programokat ajándékoz!

Termékleírás:

A Hobbi egy különleges ajándékutalvány, mellyel 70 szabadidős program és tanfolyam közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy új hobbi felfedezésének öröme.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: belevetheti magát kedvenc sportjába, kulturális élményekkel gazdagodik, vagy felfedezhet új, kreatív lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív eltöltésére.


 

Feldobox - Wellness Üdülés élménycsomag- 25 wellness szálloda - 64.900,- Ft

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Wellness Üdülés dobozzal kikapcsolódást ajándékoz!

Termékleírás:

A Wellness Üdülés egy egyedi ajándékutalvány, mellyel 25 wellness hotel közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy éjszakára wellness programokkal.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható szállodákat. A megajándékozott választ helyszínt, és foglalja le a neki megfelelő időpontra. Bárhogy dönt is, az ajándék egy kényeztető pihenés. Adja át magát a pihenésnek!


 

Feldobox - A Bor Világa élménycsomag- 40 programlehetőség - 29.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Bor Világa dobozzal valódi ízutazást ajándékoz!

Termékleírás:

A Bor Világa egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 40 program közül választhat, aki kapja. Kitűnő borokat kóstolhat, akár ínyenc vacsorákba ágyazva, pincék hűvösében tapasztalt borászokkal fedezheti fel a borkészítés rejtelmeit, vagy egy borkurzus résztvevőjeként nemzetközileg elismert oklevelet szerezhet. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy vagy több főre szóló meghívás egy különleges boros programra.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott maga döntheti el, hogy milyen formában és melyik vidék nedűibe kíván belekóstolni.


 

Feldobox - Családi Móka élménycsomag- 65 programlehetőség - 14.900,- Ft

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Családi Móka dobozzal tartalmas programokat ajándékoz!

Termékleírás:

A Családi Móka egy különleges ajándékutalvány, mellyel 65 izgalmas szabadidős elfoglaltság közül lehet választani. A választékban vannak kifejezetten 2-14 éves gyerekeknek, és az egész családnak szóló programok. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék a vidám időtöltés öröme.
A dobozban az utalvány mellett található a katalógus, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvükre dönthetnek a gyerekek és felnőttek: közös kalandra indulhatnak, kül- és beltéri programok között válogathatnak, különleges állatokkal ismerkedhetnek, vagy felfedezhet új, kreatív lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív eltöltésére.


 

Feldobox - Kóstoló élménycsomag- 60 programlehetőség - 13.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kóstoló dobozzal gourmet kalandokat ajándékoz!

Termékleírás:

A Kóstoló egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 70 gourmet program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék 2 főre szóló meghívás egy ízutazásra. Megízlelhetnek világhírű borokat, unikális párlatokat, megkóstolhatnak nem mindennapi falatokat a csúcsminőségű konyhaművészet, vagy éppen a pazar édességek neves képviselőitől.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható ínyenc kóstolókat. A megajándékozott maga döntheti el, hogy milyen gourmet kalandozással kíván élni.


 

Feldobox – Aktív Pihenés élménycsomag- 30 változatos úti cél - 37.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? Az Aktív Pihenés dobozzal különleges üdülést ajándékoz!

Termékleírás:                                                                                                                    

Az Aktív Pihenés egy különleges ajándékutalvány, mellyel 30 változatos szálláshely és programjaik közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2-4 főre szóló meghívás egy 1-4 éjszakás üdülésre!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható szállásokat és programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: szálloda, kemping, fogadó, rönkház, indián tipi, hajó…. A kikapcsolódást az ajándék részét képző programok teszik teljessé: kenuzás, teniszezés, lovaglás, borkóstoló, múzeumlátogatás... Nem mindennapi élmény lesz!


 

Feldobox - Kultúra élménycsomag - 200 program közül választhat - 19.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kultúra dobozzal lélekemelő programokat ajándékoz!

Termékleírás:

A Kultúra egy különleges ajándékutalvány, mellyel 200 program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék 1 vagy több fő részére szóló belépő a kultúra világába. 

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: színházi előadások között válogathat, részt vehet egy fantasztikus koncerten, megtekinthet egy bámulatos kiállítást. Nem mindennapi élmény lesz!


 

Feldobox - Fantázia élménycsomag- 80 programlehetőség - 6.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen emlékkel kedveskedni? A Fantázia Ajándékkártyával igazi élményt szerezhet!

Termékleírás:

A Fantázia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 80 szabadidős, wellness és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy fantáziadús élmény!
Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet tévedni, mindenki talál benne kedvére valót!

 


Feldobox - Harmónia élménycsomag- 90 programlehetőség - 9.900,- Ft

 

 

 

 

 

 

 

Szeretne felejthetetlen emlékkel kedveskedni? A Harmónia Ajándékkártyával igazi élményt szerezhet!

Termékleírás:

A Harmónia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 90 szabadidős, wellness és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy testet-lelket kikapcsoló élmény!
Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet tévedni, mindenki talál benne kedvére valót!


 

 

Feldobox - Energia élménycsomag- 100 programlehetőség - 11.900,- Ft

Szeretne felejthetetlen emlékkel kedveskedni? Az Energia Ajándékkártyával igazi élményt szerezhet!

 

Termékleírás:

Az Energia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 100 szabadidős-, wellness- és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy testet lelket energiával feltöltő élmény! 
Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet tévedni, mindenki talál benne kedvére valót!