Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Kiskunmajsa

Jonathermál Zrt. Motel, Kemping
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő
 
 
 

Van egy hely a Nap alatt Kiskunmajsán

A kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő az elmúlt évek fejlesztései nyomán mára valódi háromgenerációs fürdővé nőtte ki magát, ahol az egészen kicsi gyermekektől a nagyszülőkig minden korosztály talál magának megfelelő kikapcsolódási lehetőséget. A területen működő mintegy tíz medence között találunk gyermekpancsolót, egy óriáscsúszdaparkot négy különböző csúszdával, hullámmedencét, élményfürdőt, szabadtéri és fedett termálgyógyvizes medencéket valamint egy mesterséges tavat is. Mindezt, valamint a pezsgőfürdőt, a sókamrát és a szaunát egyetlen belépővel élvezhetik az idelátogatók. Hétvégén (pénteken és szombaton) éjszakai fürdőzésre is lehetőség nyílik a különleges élményt keresők számára.  
A fürdőszolgáltatások mellett gyógyászati és frissítő kezeléseket is igénybe vehetnek a vendégek. Új szolgáltatások az infraszauna, a jáde köves masszázságy és a chi gép. Továbbá számos sportolási lehetőség (pl. futball, kosárlabda, strandröplabda) közül válogathatnak a nagyobbak, a legkisebbek pedig játszótéren tölthetik a pancsolások közti időt.

 

A csodálatos zöld környezetben fekvő létesítmény közvetlen szomszédságában foglal helyet a Jonathermál Zrt. Motel, Kempingje, ahol sokféle szálláslehetőség közül választhatnak a hosszabb ideig Kiskunmajsán tartózkodók.

TÁJÉKOZTATÓ A FÜRDŐVENDÉGEK RÉSZÉRE    (katt ide)

 

 


Szobafoglalás és bővebb információ:
Jonathermál Zrt.
6120 Kiskunamajsa, Kőkút 26.
Tel: +36 (77) 481-855, +36 (77) 481-245
E-mail: info@jonathermal.hu
Web: www.jonathermal.hu